Bianca's   Spiritlijn . com


                     Introductie Pagina

 Consult        Community        Donatie         Contact Spiritlijn          Nieuwsbrief Ontvangen


 

 

 

Van harte welkom

 

Spiritlijn is een uitgebreide informatieve paranormale en spirituele website waar u veel artikelen kunt vinden die geschreven zijn vanuit mijn eigen ervaringen over onder andere paranormale gavens. Een ieder die op zoek is naar informatie hierover kan hier zijn weg wel vinden. Zowel voor beginners als gevorderde.


Al enkele jaren begeleid ik beginnende en gevorderde mediums en paragnosten in en op het paranormale gebied. Hierbij komt niet alleen het kijken van hoe men bijvoorbeeld om kan gaan met je helderziendheid , maar gaat men ook dieper in het analyseren van bijvoorbeeld beelden, dromen, tekens die je in je leven tegen komt en vorige levens en het luisteren naar je innerlijke gevoel. Daarnaast help ik ook mensen tot het inzicht komen van hun persoonlijke problemen, contact met hun innerlijke ik te verkrijgen, blokkades aan te gaan en het geven van inzicht in situaties.

 

U kunt bij mij ook terecht voor een helderziend medium consult. Daar ik geen praktijk aan huis heb en het voor een ieder haalbaar wil laten zijn om een consult te verkrijgen, doe ik dit puur als hobby.


De site is verdeelt in verschillende thema's. Via de community kunt u alles vinden wat op spiritlijn aanwezig is. Artikelen over paranormale gave, ontwikkeling en ervaring maar ook meditatie, dromen, chakra's', consulten .

 

Bovenstaande menu brengt u direct naar de verschillende thema's. Via de community kunt u op de hoogtes blijven van de updates van deze website.
 

 

Heel veel liefs Bianca

 

 

                         Nieuwsbrief Ontvangen
 


Mijn gastenboek

 

  

Bezoek ook eens: Bianca's Spirit Visions of haar zus Hand made beads

 

 

   

Niets op deze site mag worden gekopieerd, door gelinkt of op media bestand worden geplaatst.

Copyright 2002 -2014 [Spirit Lijn]. All rights reserved.Revised: jul-15

Algemene voorwaarde


 

   


 

 

 

 

Goedkoop adverteren:klik hier 

 

 

 

Geheel gratis je eigen 0900 nummer. Klik hier ...> 

Start je eigen webwinkel

 

 

 

hitcounter
 privacy beleid
 

Copyright 2002 -20011 [Spirit Lijn]. All rights reserved.Revised: jul-15 

Consult