home                                                                                                                                                                              next  
     

Merkwaardige waar gebeurde gebeurtenissen en verhalen. 

Geschreven door de bezoekers van Spiritlijn.com

 

Nieuw, Nieuw, Nieuw, Merkwaardige bijzondere waar gebeurde gebeurtenissen en verhalen. Nieuw, Nieuw, Stuur jouw verhaal , jouw gebeurtenis naar ons toe, en wij plaatsen deze op onze site.

Gebeurt het jou ook wel eens?

Zomaar uit het niets draaft er een auto voorbij. Precies op de plek waar jij nu net stond. Een fractie van een seconde later zou je overreden zijn.

Je droomt dat je een tv aan het afstellen bent, en prompt word je wakker van je eigen tv die opeens aangaat. Terwel de afstandsbediening een eind verder van je af ligt.

Dat je oma is overleden, en dat je samen hebt afgesproken dat zij jou een teken zou geven als het hiernamaals zou bestaan. Prompt slaat de klok drie maal, terwel hij geheel niet op drie uur stond en jij net aan haar dacht.

Dat je droomde dat je jongste dochter een ongeluk zou krijgen, en je de volgende dag door deze waarschuwing haar gered hebt van een bus ongeluk.

Je loopt in het bos met je hond. Je bent wat verdrietig en opeens komt daar een vrouw aan. Zij begint je te groeten en zegt dat het een mooi weertje is en dat de zon zo heerlijk haar verwarmt. Plots voel je je niet meer zo eenzaam en verdrietig. Je groet haar terug en loopt verder. Je merkt het op dat het gevoel verdwenen is en je kijkt nog eens om naar deze vrouw. Terwel de weg  recht loopt en geen zijpaden bevat, is zij totaal verdwenen .

-------

Heb je zelf zoiets meegemaakt of iets anders wat wel een wonder leek of merkwaardig leek en wil jij hier jouw verhaal plaatsen en delen met anderen?. Stuur dan gerust een emailtje naar : Bianca Linnenbank onderwerp "Bijzondere gebeurtenis ".

    1               

home