Ontwikkel je Paranormale Vermogens en of je Innerlijke Ontwikkelingen.

 

   

Begeleiding van uw paranormale ontwikkelingen.

Al enkele jaren begeleid ik mensen in hun paranormale ontwikkelingen.  Dit houdt in inzicht geven in dromen, meditatie, communiceren met Gene Zijde,  paranormale gave ontwikkelen , oefeningen en nog veel meer.

Daarnaast kun je ook terecht voor begeleiding als je al werkt op paranormaal gebied maar nog niet helemaal weet hoe het in elkaar zit en hoe hiermee om te gaan.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens het ontwikkelen komt ook vaak ter sprake , de innerlijke ontwikkelingen. Het voornaamste hierbij is het luisteren naar je zelf , her en erkennen en ermee aan de slag gaan.

 

Hoe werkt het en wat kan er behandeld worden.

Je stuurt een email met daarin de aanvraag. Je schrijft hierin je ervaringen en welke vragen je precies hebt en waar je begeleiding in wilt hebben.

Nadat ik je email hebt ontvangen ga ik kijken of ik je hierbij inderdaad kan helpen. Echter is het wel zo dat ik je zelf ook aan het werk zet en dat houdt in dat ik niet altijd klakkeloos zomaar antwoord overal op geef. Ik laat je eerst zelf denken, voelen en ervaren. Immers eigen ervaring telt.

Kom je bij mij met de vraag van " Ik wil contact leggen met een overledenen, maar ik heb hierin geen ervaring " dan zal ik je vragen wat je allemaal al weet en wegwijs maken in hoe alles werkt. Dat houdt in dat je dan bij de basis begint.

Begeleiding word gegeven via de Chat, Telefoon of Email.

 

Wat kan er worden behandeld ?


Inzicht krijgen in hoe iets werkt en waar je rekening mee moet/kan houden.
Oefeningen om dichter tot je zelf te komen.
Leren luisteren naar je gevoel
Leren wat is van mij zelf en wat niet.
Helder voelen, zien, weten en horen.
Omgaan met Energie
Meditatie
Afsluiten
Reinigen
Eventuele Val Kuilen
Gidsen, Entiteiten
Gene Zijde
Zielen verbintenis.
Het lezen van beeldmateriaal ( foto, tekeningen )
Psychometrie

Dit alles kan gecombineerd worden. Soms is het even beter om via telefoon een gesprek te hebben en soms is een chat gesprek bij persoonlijke ontwikkelingen voldoende.

Email voor meer informatie.

Zet hierbij wel alvast je ervaring, wat je wilt ontwikkelen en welke communicatie methode je eventueel wenst te gebruiken.

Bianca