HELDERZIEND:

Helderziendheid, is een vorm van beelden zien.

Men ziet spontaan beelden tevoorschijn komen.

Dit kan met open ogen, maar ook met gesloten ogen.
 
Echter menigeen schrikt er wel van als men een beeld ziet van rampspoed en ellende.

Nog erger wordt het als het gene wat men heeft waargenomen nog uit komt ook, dit kan zelfs wel een jaar duren eerdat het geziende beeld inderdaad uitkomt.

Helderziendheid kan zowel in het verleden plaats vinden, als in het heden of in de toekomst, ook echter kan men wel eens beelden doorkrijgen van een vorig leven.

Ook wat erbij hoort als men het verder gaat ontwikkelen, zeer zeker komen hier ook de andere gavens dan van pas, dat men zelfs beelden ziet van iemand die tegen over u zit.

Ook via het vasthouden van een voorwerp is het mogelijk dat u beelden waarneemt.

Men kan een hoop goede dingen hiermee doen.

Denkt u hierbij eens aan mensen die vermiste mensen hiermee kunnen opsporen of zelfs gehele situaties kunnen oplossen doordat ze beelden aan elkander kunnen knopen.

Helderziendheid heeft ook te maken met de ontwikkeling van het derde oog, deze bevindt zich in het midden van uw voorhoofd.

Bij wie het helderziend aan het ontwikkelen is, voelt men ook vaak een pijnlijke plek op het voorhoofd, ook kan men wel eens de gedachten hebben dat men een strakke band om zijn hoofd heeft zitten.

Wat goed hierbij helpt is met uw middelvinger en uw wijsvinger van uw rechterhand uw voorhoofd even te masseren.

Tevens een goede ontspanning is natuurlijk ook van belang.

Dus mocht de pijn aan uw voorhoofd erg zijn, dan kan u het beste eventjes rustig gaan zitten met een rustige muziekje op en de ogen even dicht doen, ja dan zult u ook beelden zien, maar laat deze maar gerust opkomen en ga er vooral even niet bij nadenken.


Het waarnemen van beelden hoeft niet enkelt beelden te zijn die men kan zien op aardse vlak, het kunnen zelf kleuren zijn of misschien wel figuurlijke beelden, die men niet kan plaatsen.

Tevens kunnen een hoop mensen die helderziend zijn ook aura's om mensen heen zien, hier ziet men dan kleuren , zoals blauw, geel, groen, paars, grijs enz.

Ook het zien van een witte uitstraling om mensen of dieren, planten enz is ook vaak aantoonbaar dat uw derde oog flink aan het draaien is. :)

Al deze waarnemen zijn energieŽn die u kan zien in kleuren, en als u wat meer onderzoek doet in de kleuren die u ziet, dan kunt u ook erachter komen waar de kleuren voor staan
.

Naarmate men meer ontwikkeld hiermee, zult u ook zien dat u zelf een mening heeft op kleur gebied, want ieder kleur betekend vaak voor uw zelf iets anders, dan dat het voor een ander geld.

Ook het waarnemen van overleden mensen, of dieren is ook een vorm van helderziend.

Soms zijn ze zichtbaar als schim en soms ziet men ze heel duidelijk staan.

Wees dan niet bang, maar probeer eens gerust contact te maken
Wie weet is er wel iets meer dan enkelt alleen aanwezig zijn, en wilt men graag een praatje met u maken.

Al met al zijn er verschillende vormen van helderziendheid.