HELDERVOELEND:

Heldervoelend, dat is een groot iets wat een hoop mensen hebben zonder dat ze er weet van hebben.

Heldervoelend, is o.a. indrukken die je oppakt van voorwerpen of mens, dier, plant etc.
Heldervoelendheid, is iets wat meer mensen hebben dan ze zelf denken te hebben.

Heldervoelend is een vorm van energie oppakken van iets of iemand.

Heldervoelend kan aangenaam zijn, maar zoals bij alle andere gavens ook onaangenaam zijn.

Heldervoelend komt doordat men geheel openstaat voor een ander, hierdoor staan de chakra's open, en via die poorten kan er energie binnen komen..


Ook is een vorm van Heldervoelend zoals ik al eerder zei van Had ik maar naar mijn gevoel geluisterd, je wist het eigenlijk al, omdat je het aan voelde komen.

Een vorm van heldervoelend is ook de sfeer oppakken in gebouwen, of steden of een dorp of welke plaats dan ook.

Dit kan nogal eens zeer onbehagelijk zijn, het beste is dan om uwzelf geheel aftesluiten, door een gouden koepel om u heen te doen, of de methode die u zelf gebruikt.

Tevens kan men ook de emoties oppakken van live uitzendingen van tv, de emoties zijn dan zo heftig dat ze eigenlijk via het scherm bij u naar binnen komen.

Tevens kan hier ook sprake zijn van herkenning, u voelt wat de mens doormaakt, omdat u zelf zeer waarschijnlijk in uw vorige leven zo een zelfde situatie heeft meegemaakt, denkt u hier bij het zinken van een schip, of de derde wereld oorlog enz.

Op de website kunt u wat meer info vinden over heldervoelend namelijk Gevoeligheid. Gevoeligheid ligt namelijk ook in de bron van heldervoelend, maar is meer op gebied van de sociale mens en de aspecten van het innerlijke ik en daarbij komen er nog vele kenmerken bij, die u alert maakt dat u gevoelens van anderen bij u draagt.


Wat kan u zoal voelen, u kunt pijnen voelen van anderen mensen, of dier of plant.

Ook kunt u Emoties oppakken van iemand anders die geheel niet van uw zelf zijn, zo kan u last hebben van een plotselinge huilbui of een plotselinge woede aanval, of misschien wel misselijkheid.

Ook kan men via voorwerpen allerlei gevoelens doorkrijgen.

Zo kan het zijn dat u iets aanraakt wat heel oud is, en u krijgt geheid allerlei gevoelens door, ook dit kan trouwens met helderziendheid.


Heldervoelendheid werkt ook met energie. Alles wat er is, straalt een bepaalde energie uit die het bij zich draagt, u als mens en ook dieren zeer zeker wel ! voelen dit doordat u ervoor openstaat of ontvankelijk voor bent, zo kunt u ook een aardbeving aan voelen komen

Al met al is er een hoop te schrijven over gevoeligheid, die je niet geheel moet verwarren met de aspecten van heldervoelendheid.

Dit al kunt u dus op de site terug vinden onder het rubriekje Gevoeligheid.

Tevens is er een mooi klein boekje op de markt een ANKH boekje.

Gevoeligheid hoe ga je ermee om.

Moet trouwens zeggen dat de boekjes van ANKH zeer duidelijk allemaal zijn en ook zeer aan te raden is voor mensen die nog maar net beginnen met het ontdekken van spiritualiteit en zijn aspecten.