FAQ

Waarom doet u dit niet gratis ?
Ik heb dit jaren lang gedaan. Echter bemerkte ik dat er steeds meer mensen afhankelijker werden en misbruik maakte van mijn gratis hulp verlening. Op zich is dit niet erg zolang je mensen hierop wijst maar het werd mij teveel. Daarnaast kan ik helaas niet leven van enkel lucht en moeten ook hier de rekening en brood op de plank komen. Echter zal het zover het mogelijk is, altijd een donatie consult betreffen.

Kunt u iedereen helpen ?
Nee, ik kan niet iedereen helpen. Ik adviseer altijd om mij eerst te mailen zodat ik kan zien of ik u kan helpen of niet.

Bent u nu medium of paragnost ?
Beide. Men zegt wel dat mediums ook paragnosten zijn maar paragnosten geen mediums. Echter vind ik zelf dat paragnosten meer onderzoekers zijn dan mediums en in dit geval doe ik beide. Daarnaast noem ik mezelf spiritueel begeleidster omdat ik veel mensen begeleid in hun proces.

Kunt u communiceren met overleden personen ?
Ja dat geluk mag ik hebben. Ik krijg vaak boodschappen door en soms via bandstem opname mag ik ze op tape hebben staan. Het is een heel mooi iets. Maar soms kan het ook gebeuren dat ik geen contact kan leggen met de persoon in kwestie. Echter doe ik dan vaak een reading waarbij er bepaalde dingen door mogen komen.

Wat is uw specificatie?
Mijn specificatie zijn ontwikkelingen op zowel spiritueel, persoonlijk en paranormaal vlak.

Geeft u Garantie?
De garantie die ik u kan geven is dat u van te voren gratis uw email mag verzenden en van mij hoort of ik u kan helpen of niet en de wijze hoe hiervan. Daarna beslist u zelf wat u doet. Als u ermee akkoord gaat voldoet u de donatie en stuurt u mij wederom een email voor bevestiging. Echter de garantie die kan ik u niet geven omdat u zelf beslist wat u met de reading/advies doet. Let wel, ik trek nooit medische conclusies en u bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk wat u met de gegeven informatie van mij doet.

Doet u aan toekomst?
Als het belangrijk is komt dit van zelf ter sprake. Echter de toekomst en hoe deze loopt heeft u zelf in handen. Mijn advies is altijd om niet in het cirkeltje rond te blijven lopen maar altijd uw zicht uit te breiden zodat er weer nieuwe dingen op uw pad komen waardoor u uw toekomst positief zal beinvloeden.

Ik vermoed dat mijn kind paranormaal is?
Dat is heel goed mogelijk. Heel veel kinderen zijn paranormaal. Vooral de laatste tijd is dit merkzaam omdat het ook word geaccepteerd in de huidige maatschappij.

Het spookt in huis, kunt u mij daarbij helpen?
Ik kijk wat ik in zo verre kan doen voor u .  Ik kan geen entiteiten op afstand weg halen. Er is vaak een reden waarom een entiteit bij u in de buurt is. Daarnaast dingen die in huis gebeuren hoeven niet perse door een entiteit gedaan te worden. Het kan ook door u zelf of door andere worden gedaan. Gedachten zijn krachten.

Als u mij niet kan helpen wat dan ?
Ik zal voor u op zoek gaan naar iemand die u wel kunt helpen. Echter geldt altijd dat u er zelf achter moet staan en wel de instructies moet volgen. Stel dat u belaagd word door iemand uit het verleden dan kan dit ook te maken hebben met blokkades die u nog bij u draagt ten behoeve van deze persoon. Hierdoor blijft er dus een wederzijdse aantrekkings kracht.

Ik wil me paranormaal ontwikkelen, kunt u mij daarbij helpen ?
Jawel, samen gaan we kijken wat voor paranormale gaven u heeft. Deze gaat u dmv kleine opdrachtjes en uitleg ontwikkelen. Echter vergeet niet dat er ook emoties los zullen komen. Ook daarmee gaan we aan de slag.

E.V.P. Wat is dat ?
Bandstem opname. Via een tape recorder word er een opname gemaakt van het contact dat ik leg met gene zijde. Soms met een achter grond geluid en soms helemaal niet. Hierna word de tape afgeluisterd en staan er regelmatig stemmen op die afstammen van Gene Zijde.

Gidsen, bestaan die?
Ja die bestaan wel degelijk. Het is dat kleine adviserende stemmetje wat u in uw hoofd hoort. Echter zij zullen u nooit dwingen of dreigen. Hoe meer u hierop let hoe beter u ook de gedachte klank ( toon ) kan onderscheiden van uw eigen gedachte stemmetje.

Kunt u mensen genezen ?
Wat verstaat u onder genezen ? Lichamelijk nee , emotioneel kan ik u door middel van persoonlijke ontwikkelingen weer een heel stuk op de goede weg brengen. Echter word hier wel veel van u verwacht. Zo zult u ook geconfronteerd worden met blokkades die u niet echt prettig vind. Persoonlijke begeleiding via chat of mail is hierbij een must. Ook nazorg is enorm belangrijk.!

Wat doet u eigenlijk nog meer?
Een heleboel en eigenlijk maar net wat er mag gebeuren.

Wat doet u niet?
Ik leg geen Tarot kaarten. Geen glazenbollen pret vraagjes. Geen medische conclusies, Beantwoord geen vragen over andere mensen waar geen toestemming voor is. U kunt wel de vraag stellen maar de informatie zal globaal zijn. Dit heeft te maken met prive regels. ( Immers u zult het ook niet fijn vinden als iemand even in uw leven gaat kijken, toch? )

Verwacht eigenlijk niets en dan kunt u een hoop verwachten.

Wat vind u belangrijk?
Samenwerken, Eerlijkheid, Respect en Zuiverheid is enorm belangrijk.

 

Ten alle tijden bent u zelf verantwoordelijk met wat u met de gegeven informatie doet.

Donaties kunnen niet worden terug gevraagd.. mits in overleg.

Spiritlijn..en vermelde personen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel schade of andere schade of uitspraken.

U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.

:) Bianca

Terug naar de community