Documentaires die te zien waren via spiritlijn


Home

Jay Weidner op de 2012 Conferentie.  Een must om naar te kijk en te luisteren. Het gaat over oa 2012 maar ook over de ijzerentijdperk waar wij nu in zitten. Hoe deze aan te gaan en hoe het zich vormt en ontwikkeld. Veel duidelijke voorbeelden.

2012 is niet het einde van de wereld, maar het einde van een tijdperk . Sta boven deze crisis. Klik hier om de video's te bekijken. Tis helaas in het engels. Zal ook kijken of ik er iets in het nederlands kan vinden.

Klik hier

 

China Reporter. Mensen rechten.

 

 

 

 

 

Maya Kalender: nl subs.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Extended Mind:

 

 

 

 

 

Bram Vermeulen:

 

Mensen rechten in China. Nog steeds niet optimaal. Wat gebeurde er voor de Olympische Spelen, hoe is het met de recht van vrijheid van mening uitting en de verplichte Abortus wet.

Bekijk de Video

 

 

This 3 hour DVD is a presentation based on Dr. Calleman's break thru discoveries of the structure of the Mayan Calendar as it relates to the Evolution of Consciousness. "Ian takes a complex subject such as the Mayan Calendar and makes it very easy to understand on a personal level." He also clearly points out how the Schedule of Creation can be tracked when one looks at past historical events and relates that information to what to expect in the near future leading up to 2012.

Bekijk de video

 

Video over Telepathie en het weten/voelen dat je aangekeken word. Het is bewezen dat dit bestaat. Men kan worden beinvloed door de persoon die je aanstaart. Je voelt het dat iemand je van achteren aan kijkt. Het is een State Of The Mind als het ware. Telepathie is iets menselijks.

Bekijk de video   Engels 

 

De documentaire van Bram Vermeulen: Hoe het idee van wedergeboorte je kijk op het leven kan veranderen.

Een zeer interessante Video mag ik wel persoonlijk zeggen. Neem er wel de tijd voor want het duurt ongeveer 50 min.

Bekijk de documentaire hier (Realvideo)  ( bovenste)
Waarschijnlijk is deze helaas verwijderd.
Klik hier om meer video's te bekijken.

Meer video's

Home