Hoe vaak er tegen mij niet gezegd is, je moet voelen, je moet niet denken, en zien is niet belangrijk.

Nou wel honderden keren, de laatste keer dat het mij gezegd werd heb ik ook gezegd dat ik een beelddenker ben, zonder te weten dat dit ook echt als woord bestond en ook nog een erkend was.

Deze persoon zelf was een gevoels persoon, mensen die dus met energie werken, zijn meer gevoels personen en begrijpen dus soms ook niet wat beelddenkers zijn

 

 
Gevoel was dus voor mij iets heel moeilijks om te vertalen.
Wel was het zo dat ik als kind gevoelens oppakte van mensen, zonder dat hun er iets van zeiden.

Dit staat eigenlijk los van beelddenkers, maar ergens ook weer niet, want een hoop kinderen die beelden zien ipv gesproken taal, voelen ook de gevoelens van anderen.(Immers het beeld geeft wat ze zien , geeft een bepaalde interpretatie aan ze door )
Echter weten zij niet wat ze ermee aanmoeten, laat staan er bewust van zijn, daar zij dit niet ontvangen als zijnde een beeld.

Een beeld kan je namelijk wel analyseren en tot eenhoudt maken tot en van een begrip onderdeel.

Beelddenkers zien ook in 3D zoals er al is beschreven, ik zelf ben er heilig van overtuigd dat hoe meer een kind of een volwassene aanleg heeft voor Beeld zien en paranormale gavens dat zij dus ook zeer zeker vaak tussen de ruimtes van het 3D zien, ook andere vormen waarnemen.

Neem maar eens een voorbeeld van de lichtbolletjes, jij ziet ze wel en een ander juist weer niet.

Als ik dan zelf verder denk, denk ik dat het derde oog hier ook een rol speelt hierin.
Hoe meer het derde oog ontwikkeld is, hoe ontvankelijker je ook bent voor de ruimtes die je waarneemt via het 3D kijken.
 

 

 

Beelddenkers zijn ook mensen die graag alles analyseren
Een filosoof bijvoorbeeld analyseert ook van alles en nog wat. Ik ben trouwens zeer benieuwd of deze mensen ook toebehoren aan Beelddenkers.

Ik zelf heb het vermoeden van wel, weet echter dat we trouwens als baby allemaal beelddenkers zijn, we zien kleuren en vormen namelijk als eerste, en daarbij horen we de klanken,
Echter kinderen die vasthouden aan beelden, zullen dus meer inspelen op beelden,

Ook zijn beelddenkers fantastische tekenings analyseerders.
Ieder stukje van een tekening staat namelijk ergens voor, en dat beeldje dat stukje, draagt een bepaalde emotie.

Nu vaak is het zo, dat het soms zo moeilijk is om het te vertalen, want ja vindt het juiste woord maar eens , want 1 beeldje zegt zoveel meer, maar als men dan verder kijkt naar de tekening, dan plakt men er nog een plaatje eraan vast, en zo gaat dat door en ontstaat er een geheel verhaal over de desbetreffende persoon zelf.

Lezen bijvoorbeeld is ook iets wat te traag gaat bij beelddenkers.
Een beelddenker ziet namelijk een film voorzich, en ja het is nu eenmaal zo dat een film sneller is bekeken dan een boek die je moet lezen, daarom is men soms te vlug met lezen en daardoor slaat men soms regels of woorden over.

(Beelddenkers lezen ook graag een stripboek, vanwege .. jawel.. de plaatjes.)

Ook symbolen die men soms doorkrijgt van Gene Zijde, dat is heel leuk, maar dan vraagt de Beelddenker zich wel af, waar staat dit voor.

Want een beelddenker wilt graag alles vertalen, wat op beeld vlak zich bevindt.

Meditatie daar in tegen is ook iets wat niet zo makkelijk is voor een beelddenker, daar zij soms beelden ziet, en het gelijk wilt analyseren.
Soms gebeurt het doordat men de boel wilt analyseren dat men er beelden aan bij plakt om het maar te gelijk te begrijpen.

Maar oefening baart kunt, zeer zeker waar.
Op een gegeven moment weet je dat je het los moet laten, en dat het vanzelf wel zijn weg en plekje vindt, en zul je ook niet meer erbij plakken qua beelden om het te vertalen

 
 
Beelddenkers zien ook gemakkelijker aura's .
Dit is iets wat zeer zeker bij mensen voor komen die dus 3D kijken
Ze zien immers meer dan de gewone mens,

Mijn zoon zelf zegt wel eens, ik zie de kleuren binnen in mijn hoofd.

Hij vertelde mij dit ook een tijd geleden uit zichzelf, want een juf was namelijk boos geworden, en hij vertelde Mam, eerst had ze mooie kleuren en toen opeens werd het helemaal zwart.

Dit verklaart soms ook dat hij dieren of bepaalde onderwerpen niet zo kleurt als ze eruit zien, maar wat ze uitstralen.

Het leuke ervan is, dat een goede vriend me ooit vertelde dat hij de dingen anders zag, ik wist toen niet wat hij bedoelde, maar nu inmiddels dus wel.

Namelijk in beelden.

Communicatie, verloopt dus wel eens stroef bij kinderen, dit omdat ze dus a in beeld denken en b omdat ze zo een moeite hebben met vertalen van woorden.
Want ze weten het wel in hun hoofd, maar het omzetten in taal is zeer moeilijk, daar ze zelf dus de taal omzetten in beelden.

Als er dus een zaal vol mensen is, waar druk getokkelt wordt, dan kan je begrijpen dat het kind helemaal gek wordt, want het kan het niet vertalen, het ontvangt wel, maar begrijpt het niet zo, omdat het te snel gaat.
Tevens zoals ik al zei ervaren beelddenkers meer dan mensen die dit niet hebben,
Ze zien meer, en ze voelen ook meer.

Want gevoel die men uitstraalt is een enerige, die ook zichtbaar is in 3D vorm tussen de ruimtes in, en dan kom je bij de gevoeligheid.
Er komt dus een hoop op zo een kind af.

Naarmate hij ouder wordt, en hierbij wordt geholpen of zelf in staat is om ezelbruggetjes te bouwen, zal dit ook minder worden, maar is het zeer sterk aan te raden om bewust om te gaan met de activiteiten die ze bezitten.

Hierdoor krijgt men dus inzicht, waarom men soms druk is, waarom men soms er geen grip op kan krijgen, of waarom men soms geen uitweg meer weet in het leven.

Inweze dus spreekt men een geheel andere taalvorm.

Net zoals doofstomme dit doen, of blinden, echter blinde mensen gaan meer op het gehoor af, maar zien volgens mij ook in beeldvorm

 

 

Handen die spreken, zoals ik al zei, vertaalt ook de taal die ze in hun hoofd hebben, het beeld.

Echter werkt hierbij niet enkelt de handen aan mee, maar de gehele lichaam zelf ook.

Daardoor kan een kind onbehouden zijn, niet enkelt een kind maar ook een volwassene.

Zo kan men chaotisch te werk gaan volgens anderen, maar systematisch weer voor hun zelf op een latere leeftijd.

Ze zien voor zich wat er zich af gaat spelen, of moet worden afgespeeld.

Echter vergt het training om de beelden die ze zien van wat er gedaan moet worden, in de goede volgorde te zien krijgen

Al met al, is dit een hoop inzicht die ik zelf uit Beelddenkers haal.

en is zeer zeker een conclusie waard.

Mocht je denken dat je een beelddenker bent, doe er dan zeer zeker iets mee.
Mocht je het vermoeden hebben dat je dochter of zoon een beelddenker is, doe heir dan ook iets mee. Er zijn heel wat boeken te verkrijgen op dit gebied,

En de school zelf zal er zeer mee gebaart zijn als u deze inlicht over beelddenken.

Nogmaals, teveel wordt de stempel ADHD gebruikt bij kinderen, niet alleen bij beelddenkers maar ook bij paranormale kinderen.

Ik ben tegen zinloos geweld, maar ben ook zeer zeker tegen de stempel ADHD, dit omdat er veel meer is dan dat wij op dit moment kunnen zien en vermoeden.

Met liefde geschreven en met het goede in voorbehoudt,

Mw. Linnenbank
 
  Terug